Klanttevredenheid
9
Totally Spice

Wil je Totally Spice boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Totally Spice voor een evenement.

Biografie Totally Spice

Totally Spice is a Dutch Spice Girls tribute band bringing you back into Spice World. Get ready to re-spice your life with some sweet 90's nostalgia!
Totally Spice is de Nederlandse Spice Girls tribute band die je terugbrengt in de Spice Girls wereld. Vijf professionele zangeressen zingen de hits van de Spice Girls, waarbij de iconische outfits en originele danspasjes natuurlijk niet mogen ontbreken. 

De geruchten doen al langer de ronde over een reünie van de Spice Girls. Zolang het hierbij blijft is dit het beste alternatief om de populairste meidengroep ooit te evenaren. Het zijn deze Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Ginger Spice en Posh Spice die daadwerkelijk de term ‘girl power’ in ere houden.

Totally Spice staat ook wel bekend als de beste tribute van the Spice Girls. De optredens zijn helemaal live en alle welbekende dansmoves komen ook voorbij.
De perfecte zang en dans combinatie. 

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girls gegarandeerd.

Totally Spice is een veelgevraagde act tijdens de tegenwoordig in het uitgaansleven zo populaire ‘90s parties’. Maar een optreden van de meidengroep is evenzogoed een verrijking voor het programma van andersoortige feesten.

Totally Spice boeken doe je bij Viking Entertainment!

Totally Spice boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Totally Spice
Totally Spice
Totally Spice
Totally Spice
Totally Spice
Totally Spice
Totally Spice
Totally Spice
Totally Spice

Totally Spice boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Totally Spice
Totally Spice
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095