Klanttevredenheid
9
The Fires - Zangers van The Chicago Funk

Wil je The Fires - Zangers van The Chicago Funk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Fires - Zangers van The Chicago Funk voor een evenement.

Biografie The Fires - Zangers van The Chicago Funk

Moeten we ze nu de 3 tenoren van de Funk noemen of de close harmony van Disco? Gelukkig kunnen we zeggen dat Clayton, Clifton & Nigel zijn meer dan dat. Samen met de volledige The Chicago Funk band wisten ze het tot de 2e plaats (Runner up Winnaar) The Tribute Battle of the Bands seizoen 2 te schoppen met hun Tribute to the Legendary Earth Wind & Fire. Enkele maanden later deden ze mee aan het Programma Ranking The Talent en wisten ze een eerste plaats te behalen  

Doordat de gehele band (12 mans formatie) soms logistiek niet haalbaar is, en wij deze top act niet aan uw neus voorbij willen laten gaan hebben wij een wervelende 45 min show “ The Fires” gemaakt. Trek uw meest uitbundige disco outfit aan en dans en swing mee op de hits als “September'', ''Let’s groove Tonight'', ''After the Love has gone'' & ''Boogie Wonderland” 

The Fires zijn exclusief te boeken bij Viking Entertainment.
 

bio zangers:
 
Clayton Peroti
De muzikale carrière van de uit Suriname afkomstige Clayton Peroti leidde hem naar de grote podia in binnen-en buitenland. Als leadzanger van onder meer de Kasimex House Band toerde hij door Suriname, Frans-Guyana en Nederland. Hij trad op tijdens Disco Mania en Motown Mania op Curaçao en was lid van het Rotterdamse gospeltrio G-Roots.

Clayton volgde een dansopleiding bij de befaamde Lucia Marthas en vertolkte mooie rollen in internationale musicals als ‘The Lion King’ (Simba en Pumbaa), ‘Nôtre Dame de Paris’ (Clopin), ‘Dreamgirls’ (James Thunder Early) en ‘Tarzan’ (als de gorilla Tark). Clayton won in 2007 de John Kraaijkamp Musical Award voor mannelijke bijrol in een grote productie voor zijn rol van Tark in de musical Tarzan.

Een greep uit de overige tv- en theaterprogramma’s waarin Clayton was te zien en te horen: ‘Star Nights in the Stage’, ‘Lee Towers Harbourlights’, de dinershow van Frank Wentink in Studio 21, de eerste theatershow van Jörgen Raymann, ‘Miss Suriname’ en ‘De Eenheid is Kracht Award-show’.
 
Clifton End
Clifton End , afkomstig van Curacao, is geen onbekende.
Als solo artiest heeft hij aan tal van tv zang wedstrijden meegedaan en is een artiest pure sang. Met zijn extreem hoge zangnoten weet hij iedereen te raken. Daarnaast is Clifton een beroemdheid op de Nederlandse Antillen.
 
Nigel Brown
Nigel Brown was één van de talenten van de kijkcijfer hit ‘The voice Of Holland’. Hij werd één van de publiekslievelingen door zijn spectaculaire optredens en waanzinnige stem. 

Nigel wist op jonge leeftijd dat hij zanger wilde worden. Vanaf dat hij zich kan herinneren is hij al bezig met zingen. Hij voelt zich het beste op het podium en dat is ook duidelijk te zien. 

Nigel is een artiest die van elk optreden een feest maakt, zowel voor jongen als oud. Of het nu een ballad of een up-tempo nummer is, in het Nederlands of Engels: Nigel beheerst alle elementen.

Nigel heeft gestudeerd aan het conservatorium InHolland te Alkmaar en als zanger begon hij zijn carrière als achtergrondzanger bij grote namen als Leona Phillipo, Linda Wagenmakers, Pearl Josefzoon en Wouter Hamel. 

In de afgelopen jaren heeft Nigel aan meerdere theater, televisie en filmproducties mogen meewerken waaronder: Idols 4(’07-’08), The Voice of Holland 1(’10-’11)2, The Passion 2014, R&B ’90 Live (’11), The Soul of Motown, JEANS (’12-’16), The Lion King NL (’16-’19) en The Lion King UK RHINO Tour (’19-’21), Aida in Concert (’19), sprak hij de stem in voor Mr. Ray Garner in Soul (’20) en vertolkte één van de hoofdrollen (cover) als Geest van Kassim in Disney's Aladdin ('21-'23). 

 

The Fires - Zangers van The Chicago Funk boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Fires - De zanger van The Chicago Funk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Fires - Zangers van The Chicago Funk boeken?

EUR Prijs v.a. € 4250,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Fires - Zangers van The Chicago Funk
The Fires - Zangers van The Chicago Funk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095