Klanttevredenheid
9
Marco Kanters

Wil je Marco Kanters boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marco Kanters voor een evenement.

Biografie Marco Kanters

Marco Kanters geboren in Moerdijk behoort tot de categorie artiesten die op een tafel in het café zijn eerste zangervaring opdeed. Marco was een graag geziene gast in café De Kwip in Zevenbergen, toen hij op een karaoke avond de microfoon pakte werd dat, onverwachts, het begin van zijn zangcarrière.

Met een verjaardagsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, gaat het snel voor Marco. Zijn fanclub wordt steeds groter. Met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes zorgt Marco overal waar hij komt voor de juiste stemming.

Als Marco Kanters op het programma staat is een feeststemming gegarandeerd. Marco ontwikkelde, steeds meer, zijn eigen stijl. Hij wil vooral een gewone jongen uit Moerdijk blijven. “Ik zal altijd een echte gezelligheidszanger blijven”, aldus Marco. In 2014 scoort hij zijn eerste landelijke hit met ‘Waar Zijn Al Je Vrienden’.

Marco Kanters boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marco Kanters boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Marco Kanters boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marco Kanters
Marco Kanters
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095