Klanttevredenheid
9
Katy Perry Tribute by Katy Ellis

Wil je Katy Perry Tribute by Katy Ellis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Katy Perry Tribute by Katy Ellis voor een evenement.

Biografie Katy Perry Tribute by Katy Ellis

 
Katy Ellis, het meisje achter dit alles. Katy Ellis heeft vele jaren gewerkt als een succesvolle Tribute Artiest. Katy heeft altijd als professionele zangeres gewerkt en heeft meer dan tien jaar ervaring in de branche. Met haar opleiding aan de Italia Conti Academy in Londen en haar ervaring in optredens over de hele wereld, mag je echt niet onderschatten hoe sterk ze is in optreden.

"Ik ben een absolute perfectionist en ik zorg er altijd voor dat elk aspect van de show zo goed mogelijk is, van kostuums, lichten, dansers tot muziek. Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van de beste lichten, effecten en promotie om de beste Katy Perry tribute te zijn die er is. Aandacht voor detail is essentieel en mijn motto is... Als je iets gaat doen, doe het dan goed of doe het niet."

"Ik ben zo trots om samen te werken met enkele van de sterkste dansers en muzikanten in de industrie! Ik heb een geweldig team om me heen!"

"Het imiteren van zo'n sterke vrouwelijke icoon als Katy Perry is echt een droom die uitkomt en ik werk hard om ervoor te zorgen dat het Katy Perry zo goed mogelijk aanvult. Ik wil dat het publiek het gevoel heeft dat ze bij een echt Katy Perry-concert zijn."

Denk je eraan om Katy te boeken voor jouw evenement? Van theaters, bruiloften, vrijgezellenfeesten, universiteitsballen, festivals, Pride-evenementen, enz. We kunnen het allemaal voor je regelen. We hebben toegang tot geluidssystemen van de hoogste kwaliteit en verlichting. Je kunt Katy boeken als solozangeres of dansers en een band toevoegen. Geen evenement is te groot of te klein!

Katy Perry Tribute by Katy Ellis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Katy Perry Tribute boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Katy Perry Tribute by Katy Ellis
Katy Perry Tribute by Katy Ellis
Katy Perry Tribute by Katy Ellis
Katy Perry Tribute by Katy Ellis
Katy Perry Tribute by Katy Ellis
Katy Perry Tribute by Katy Ellis

Katy Perry Tribute by Katy Ellis boeken?

EUR Prijs v.a. € 4450,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Katy Perry Tribute by Katy Ellis
Katy Perry Tribute by Katy Ellis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095