Klanttevredenheid
9
Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues

Wil je Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues voor een evenement.

Biografie Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues

BROTHERS OF BLUES - A TRIBUTE TO JAKE & ELWOOD BLUES
een muzikale rondreis door het hart van de Amerikaanse muziekhistorie:
a hot-blooded rhythm & soul review


De film
In 1980 komt de film The Blues Brothers uit met John Belushi en Dan Aykroyd, die inslaat als een bom. Ruim vier decennia later spreekt deze iconische blockbuster nog altijd tot de verbeelding door actie en humor, maar vooral door de diepe waardering voor originele blues- en soulmuziek uit Amerika. Jake en Elwood Blues brengen tot op de dag van vandaag nieuwe generaties in aanraking met artiesten als James Brown, Aretha Franklin en Ray Charles, waarmee ze deze tijdloze muziek springlevend houden.

Mission from God
Dit is ook de missie van de Brothers of Blues. In eerste instantie opgericht voor slechts één concert, maar een jaar later wint deze band de prijs voor beste tribute band van Nederland, uit 1500 deelnemers. Met nagenoeg dezelfde muzikanten zijn ze inmiddels 150 optredens verder. Geen enkel festival of podium in binnen- of buitenland was veilig (Paradiso, 013, De Effenaar, De Oosterpoort).

Repertoire
Deze 12-koppige showband heeft alle muzikale smaken in huis, van blues tot rock&roll en van soul tot funk. Naast de bekende klassiekers als Soulman en Everybody Needs Somebody, hebben de Brothers of Blues het originele repertoire in de loop der jaren uitgebreid met parels als Hold On I'm Coming (Sam & Dave), Wooly Bully (Sam The Sham & The Pharaohs) en Walking The Dog (Rufus
Thomas). Geen elektronische presets uit zakjapanners, maar eerlijke, ambachtelijke soulmuziek uit de glorietijd van onze muzikale westerse beschaving. Een show van deze band is een muzikale rondreis door het hart van de Amerikaanse muziekhistorie: a hot-blooded rhythm & soul review.

Bandleden
Middelpunt van de band zijn onmiskenbaar Jake (Joost Manders) en Elwood (Herman van Daal). Met onblusbare energie maken ze elk podium onveilig en brengen ze elk publiek in beweging. Uiteraard uitgerust met black suit, Wayfarer, Fedoras en  fingertattoos, trakteren ze jong en oud op een muzikaal feest waar zelfs de grootste zuurpruim vrolijk van wordt. De band staat onder de muzikale leiding van componist Mark Kuypers, die dat ook deed voor theaterproducties als The Bodyguard en
We Will Rock You.

The road to ZIGGO
In 2024 neemt de band deel aan het populaire SBS6-programma The Tribute - baale of the bands. Met een finaleplaats en optredens in de Ziggo Dome geeY de band een visitekaartje af aan miljoenen muziekminnende mensen. Het publiek en de vakjury waren zeer lovend en ze waren het met elkaar eens: ‘Jullie gaan de Ziggo in de fik zetten’.

So... catch them before the law does!

Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Blues Brothers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues
Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues
Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues
Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues

Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues
Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095