Klanttevredenheid
9
Arjon Oostrom boeken

Wil je Arjon Oostrom boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Arjon Oostrom voor een evenement.

Biografie Arjon Oostrom

Zanger Arjon Oostrom is afkomstig uit Made. Een jonge zanger met een geweldige uitstraling die met veel enthousiasme het publiek weet te vermaken. Hij deed ervaring op als zanger van de roemruchte Après-ski hut te Rotterdam. Daar leerde hij een publiek te vermaken en is hij uiteindelijk een top-entertainer geworden. Niet alleen trad hij op in de vaste locatie van de Skihut, maar ging hij ook mee met de Après-ski hut on Tour”.
 

Arjon Oostrom boeken

Arjon maakte in eigen beheer al een aantal singles waaronder “Ik hou van alle vrouwen“ (een bewerking van de klassieker van Hans de Booy) en “Daar aan die Costa“ behoort ook tot een van de producties van Arjon Oostrom.

De single “Zakka Zakka” kwam uit in juni 2011. Het nummer ging de boeken in als een van de zomerhits van 2011! De zomerse succesformule kreeg in 2012 een vervolg met “Schudden”  wederom een super vrolijk en dansbaar nummer dat het erg goed doet in de cafés en discotheken.
 

Boekingen voor Arjon Oostrom

Arjon gaat door op de ingeslagen weg en achtereenvolgens verschijnen de singles ”Lekker ding”, de zomerhit ”Lekker, Lekker”, “Zij is wat ouder” en de bewerking van de hit van de Jan van Brusselband: “Theezakje”.
 

Arjon Oostrom boeken voor jouw evenement

Na de hit “Pure verleiding” komt Arjon in februari van 2015 met een zeer modern klinkend liedje: “Zij is de mooiste van de dansvloer”. Met deze swingende singles weet Arjon te scoren in de hitlijsten en op iedere plek waar hij een optreden geeft.  

Dit succes werd doorgezet, en er volgde nog meer feestplaten zoals: “Hey Ga Je Mee Op Stap”, “Vrijmibo”, “Feestcafe”, “Arjon`s Party Medley”, “Wat ik nodig heb”. Bij elkaar zijn deze singles goed voor ruim 10 miljoen views op YouTube en ruim 50 miljoen streams op Spotify.

In 2022 werd hij bekroond met de Party Award voor ”Populairste party artiest van 2022.

Van kroeg tot festival Arjon maakt er altijd een geweldig feest van.

Arjon Oostrom boeken doe je bij Viking Entertainment!

Arjon Oostrom boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Arjon Oostrom boeken
Arjon Oostrom boeken
Arjon Oostrom boeken
Arjon Oostrom boeken

Arjon Oostrom boeken ?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Arjon Oostrom boeken
Arjon Oostrom boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095