Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

WELKOM DESTINY'S DIVA'S


Dé unieke Girl Power band van Nederland!

De allernieuwste aanwinst in het uitgebreide roster van Viking Entertainment is direct één van de meest opvallende bands van dit moment; Destiny's Diva's.

Destiny's Diva's is dé ultieme Girl Power band van Nederland. Zij brengen, in 2 sets van 60 minuten, met hun 7 koppige band, legendarisch female repertoire van de zero’s tot nu. Van (natuurlijk) Destiny’s Child, Shakira, Beyonce, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Britney Spears en nog veel meer dikke hits.

De drie conservatorium geschoolde zangeressen Shalisa, Lauren en Nienke brengen, ondanks hun jeugdige leeftijd, een schat aan podium ervaring mee. Naast het zingen, dansen deze drie ook bijna de gehele show! Een show die uniek is voor Nederland en nog nooit elders is gepresenteerd! Herkenbaar, uiterst commercieel en van kwalitatief zeer hoog niveau. De drie zangeressen worden namelijk bijgestaan door 4 top muzikanten!

Met hun aanstekelijk enthousiasme, hun sexy uitstraling en hun up-to-date repertoire is deze band geschikt voor elke dampende feesttent en de tofste festivals.

Klik hier om de gave teaser te bekijken!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095