Klanttevredenheid
9
Yosee boeken

Wil je Yosee boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Yosee voor een evenement.

Biografie Yosee

Yosee, werd geboren op 10 januari 1970 als José van Uden in ‘s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten en play back shows. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet "You've got a friend" gezongen. In 2007 heeft ze voor een regionaal TV programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Dit was op YouTube geplaatst en daar zijn enorm veel reacties op gekomen.Yosee kreeg de smaak te pakken en daarmee begon haar loopbaan als zangeres.

Yosee zingt Nederlands & Engelstalig en is daardoor een geweldige Allround zangeres. Ze heeft met regelmaat op het podium gestaan met grote namen uit de Nederlandse muziek waaronder Wolter Kroes, Django Wagner, Jeroen van de Boom, Peter Beense, LA the voices, Glennis Grace, Sieneke, René Schuurmans en vele andere o.a tijdens het levenslied in Tilburg, het pleinfeest in Leiden, is jarenlang een vertrouwd gezicht tijdens de RadioNL zomertour, het levenslied gala in Ahoy Rotterdam, Mega Piraten Festijn, Bloed, Zweet & Tranen bij SBS6 e.a. Twee jaar geleden zat ze zelfs bij de laatste 10 finalisten om als 4e topper in de Arena te staan. 

Haar debutalbum is gereleased met daarop een aantal stukken van de meester Peter Koelewijn op te vinden zijn. Dit album is uitgebracht bij Hit it! Music, die ook verantwoordelijk is voor de promotie. 

De laatste wapenfeiten zijn ‘’al die lange nachten’’ ‘’Eindeloos’’ en ‘’Nu en voor altijd’’. Yosee zegt enorm te genieten van deze droom. "Het is iets, wat ik al van jongs af aan al wil doen". En hoopt ze nog heel lang door te mogen gaan met haar droom.

Yosee boeken doe je bij Viking Entertainment!

Yosee boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Yosee boeken

Yosee boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Yosee boeken
Yosee boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095