Klanttevredenheid
9

Wil je Willem de Beer & the jazz CATegory boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem de Beer & the jazz CATegory voor een evenement.

Biografie Willem de Beer & the jazz CATegory

Dit jazzy kwintet, opgericht door vocalist en bandleider Willem de Beer, vindt zijn oorsprong in het Conservatorium van Amsterdam, waar deze groep muzikanten al bijna een jaar lang met veel plezier samenspeelt. 

 

Opzwepende swingmuziek, relaxte swingmuziek, braziliaanse sferen, rustige ballads en een funky twist her en der: de Jazz CATegory is van alle markten thuis, maar voelt goed aan welke muziek de beste aanvulling is op de sfeer bij uw evenement.

 

De warme sound van de zang en onmisbare tenorsaxofoon worden mooi ondersteund door de "ritmesectie", bestaande uit een pianist, contrabassist en drummer. Deze 5 elementen smelten samen tot een swingend geheel, een absolute meerwaarde voor elke bruiloft, feest of receptie!

Willem de Beer & the jazz CATegory boeken doe je bij Viking Entertainment!

Willem de Beer & the jazz CATegory boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Willem de Beer & the jazz CATegory boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095