Klanttevredenheid
9
Vocaliste Pascalle

Wil je Vocaliste Pascalle boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vocaliste Pascalle voor een evenement.

Biografie Vocaliste Pascalle

Muziek was altijd al de passie van zangeres Pascalle. Als kind was zij in de ban van muziek uit de jaren 50. De mooie, pure geluiden en hier en daar een kraakje; dat was wat die muziek zo bijzonder maakte. Al op heel jonge leeftijd raakte Pascalle geïnspireerd door muziek van onder andere Bill Haley, Patsy Cline, Pat Boone, Frank Sinatra, Dean Martin en vele anderen. Op haar zestiende besloot ze vol voor het zingen te gaan. Via haar docente kreeg ze naast haar liefde voor oldies ook het ‘operavirus’ te pakken. Pascalle is breed inzetbaar op iedere gelegenheid en gaat gekleed in de stijl die past bij uw evenement. Deze allround zangeres beschikt niet alleen over een prachtige stem, maar ook over een dijk van een performance!

Wat kunt u verwachten 
Pascalle heeft niet alleen een prachtige stem met groot bereik maar zij is ook een stralende persoonlijkheid op het podium.

Muziek Genre 
Jazz, Pop, Klassiek, Commercieel en Allround

Top 3 specialiteiten
Bedrijfsevenement, Huwelijk en After Dinner Show

Aanvullende mogelijkheden 
Pascalle kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere muzikanten zoals een pianiste en violiste. Daarnaast kan zij ook een speciale Oldies act verzorgen.

Bijzonderheden
Pascalle maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist (repertoire ) is op aanvraag.

Referenties 
Corporate events in binnen- en buitenland. Beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften

Vocaliste Pascalle boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vocaliste Pascalle boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vocaliste Pascalle boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vocaliste Pascalle
Vocaliste Pascalle
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095