Klanttevredenheid
9

Vegas boek je bij Viking

Waarschijnlijk is het idee van deze band ontstaan in de kleedkamer van de musical “Soldaat van Oranje”. Een aantal top muzikanten maakten daar het idee om de beste coverband van Limburg te willen zijn.
“En als we dan toch bezig zijn kunnen we ook wel gaan voor één van de beste coverbands van Nederland”.

Die weg is vol enthousiasme ingeslagen. Deels met bandleden met ervaring en deels met totaal nieuwe gezichten voor de podia van dancings, feesttenten en events.

 

Zanger Kera Fränkel kan leunen op een zeer succesvolle deelname aan The Voice of Holland in 2014, waar hij Nederland deed verbazen met zijn vertolking van “Locked Out of Heaven”. Kera heeft een fantastische uitstraling op het podium en zal met zijn geweldige charme de harten van het publiek zeer zeker veroveren.

 

Zangeres Maud Haarbrink tourde met verschillende bands en DJ’s door heel Nederland. Daarnaast zong ze voor onze eigen Nederlandse militairen in Irak, deed ze de support-acts voor o.a. Kensington en de band Normaal. Ook stond ze als backing vocalist achter Ruth Jacott, Ellen ten Damme en Antje Monteiro. Nu zet ze met Vegas de zalen en feesttenten op zijn kop!

 

Gitarist Eric Brugmans staat al ruim 10 jaar op de planken als gitarist van verschillende bands en acts in allerlei genres. “Met Martin en Jolle heb ik veel meters gemaakt. Om nu weer samen op het podium te staan is gruwelijk”.

 

Drummer Martin Frösch en bassist Jolle Mooren waren degene die het initiatief hebben genomen tot de daadwerkelijke start van VEGAS. Zij speelden o.a. in de musicals Soldaat van Oranje, On Your Feet en Lion King. Allebei conservatorium opgeleide muzikanten die met groot enthousiasme het format VEGAS hebben bedacht.

 

Door gebruik te maken van moderne technische mogelijkheden brengt VEGAS een crossover tussen band en DJ, een totale multi-mediale-music-experience.
VEGAS danst, boeit, ervaart en vooral; gives you everything!

 

Vegas boeken?

EUR Prijs v.a. € 2995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095