Klanttevredenheid
9
Valentine (A Tribute To Queen)

Wil je Valentine (A Tribute To Queen) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Valentine (A Tribute To Queen) voor een evenement.

Biografie Valentine (A Tribute To Queen)

Wil je Valentine (A Tribute To Queen) boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Valentine (A Tribute To Queen) voor een evenement.

Biografie Valentine (A Tribute To Queen)


In 2011 werd Robby Valentine gevraagd een optreden te verzorgen voor de Nederlandse Queen Fanclubdag 2012. Hij kreeg ruim de tijd, en 1 opdracht: breng een eerbetoon aan jouw helden: Queen. Wat volgde was een maandenlange eenzame opsluiting in zijn studio. Minutieus werd de muziek van Queen beluisterd, opgeschreven en opnieuw ingespeeld. Stem voor stem, instrument voor instrument. Op deze manier creëerde hij zijn eigen begeleidingsband voor de show: Robby Valentine A Tribute to Queen. 

Omdat het zonde zou zijn al deze maanden van intensieve arbeid alleen te gebruiken voor dit ene optreden, besloot hij naast alle opnames voor de geluidsbanden die hij bij zijn optreden zou gebruiken, ook de zang, de piano en gitaarpartijen op te nemen om zo zijn eigen tribute album op te nemen. Live kwam dit neer op een fantastische onemanshow. Waarbij Valentine van gitaar naar vleugel rende, en de zaal wist te betoveren met zijn haast exacte benadering van het origineel. Het album én het optreden waren zo'n succes dat hij in april 2012 werd uitgenodigd op de Britse Queen Convention, en wederom werd teruggevraagd op de Nederlandse Queen Fanclubdag, maar nu als hoofdprogramma, voor een twee uur durende show. Speciaal voor dit laatstgenoemde optreden werd een tweede tribute album opgenomen.
Anno 2014 besloot Robby beide albums te combineren en er nog 5 tracks aan toe te voegen. Het resultaat verscheen onder de titel "The Queen Album". Een maar liefst 24 titels bevattende cd, met een speelduur van bijna 80 minuten !

Een fantastische band met louter topmuzikanten werd samengesteld, zodat de sound van Queen nu ook live kan worden gebracht, onder de noemer "A tribute to Queen".
De hype rondom de film Bohemian Rhapsody zorgt voor een goedgevulde agenda van een van de beste, zo niet DE beste Queen Tribute Band van Europa !
Niet voor niets is Valentine voor de derde keer gevraagd om bij de Engelse Queen Convention te komen spelen!

Valentine (A Tribute To Queen) boeken doe je bij Viking Entertainment!


Valentine (A Tribute To Queen) boeken doe je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de tributeband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
 

Valentine (A Tribute To Queen) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Valentine (A Tribute To Queen) boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Valentine (A Tribute To Queen)

Valentine (A Tribute To Queen) boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Valentine (A Tribute To Queen)
Valentine (A Tribute To Queen)
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095