Klanttevredenheid
9

Wil je Update boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Update voor een evenement.

Biografie Update

UPDATE
Allround top-100 band

Even voorstellen, UPDATE is een allround beroepsorkest bestaande uit een = Toetsenist / zanger, Gitarist / zanger en een zangeres.

UPDATE is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen zoals bruiloften, personeels- - en bedrijfsfeesten, recepties, diner dansant e.d. waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt.

De Juiste keuze.
Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de UPDATE muzikanten. Hierdoor zijn zij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Zowel jong als oud zullen zich uitermate vermaken.

Als u besluit UPDATE te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

Vocals & Percussie: Annemiek de Vries
Een zangeres die de laatste jaren haar sporen verdiend heeft in orkesten van verschillende muziekstijlen. In het verleden fungeerde zij als één van de freelance zangeressenvan  UPDATE.  

Sinds Januari 2011 is zij de vaste zangeres van  UPDATE en heeft de formatie hiermee een stukje verder op de muzikale ladder gezet. Professionaliteit staat haar hoog aangeschreven en het is voor haar geen probleem om zich 'helemaal te geven', om u (en uw gasten) te trakteren op een  goed stuk vakwerk.

Keyboards, Vocals & Backing vocals: Rudy Fisher
Deze doorgewinterde muzikant en oprichter van deze formatie, heeft ruim 20 jaar ervaring in het tot in de puntjes verzorgen van muzikale activiteiten, zowel als entertainer als met duo en orkest. Ruud staat iedere keer weer garant voor een zeer tevreden klant.

Gitaar, Vocals & Backing vocals: Sandy Marotel.
Een man die met recht trots kan gaan op een breed muzikaal verleden als studio en podium muzikant. Hij laat het achterste van zijn tong laat zien bij het stevige top-100 genre, dance-classics en country. Een aanwinst voor een trio als deze.

UPDATE beschikt over een zeer divers repertoire van ongeveer 2000 titels in elk denkbaar genre. Van Ballroom tot stoere Rock, van spetterende Dance classics tot knallende feestmuziek. Maar ook fluisterzachte Easy-listening tijdens een chique diner, alles is mogelijk.

Zoals u mag verwachten van een beroepsorkest doet deze formatie er alles aan om een professionele uitstraling te bewerkstelligen. Stijlvolle kleding, de nieuwste apparatuur, een vriendelijke en correcte houding tegenover hun klant en openstaan voor suggesties m.b.t. de repertoirekeuze en een voor ieder te accepteren geluidsvolume vinden zij op de eerste plaats komen.

 

Update boeken doe je bij Viking Entertainment!

Update boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Update boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095