Klanttevredenheid
9

Wil je Two Delight boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Two Delight voor een evenement.

Biografie Two Delight

Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw jubileum, verjaardagsfeest, receptie of opening? Dan is Two Delight een echte aanrader. Bekijkt u aan de linkerzijde van de pagina de video's van het duo om een goed beeld te krijgen van wat u kunt verwachten tijdens het optreden. 

Two Delight, perfect voor jouw evenement

Two Delight is een Nederlands-, Argentijns duo dat jarenlang een succesvolle muziekcarrière gehad heeft in Zuid-Spanje, die zij nu voortzetten in Nederland en België met vele, geslaagde optredens op uiteenlopende feesten en evenementen. Met een zeer uiteenlopend repertoire weet Two Delight het publiek te enthousiasmeren; van Caro Emerald tot Tina Turner, Golden Oldies, Country, Soul, Modern en Spaanstalige muziek. Voor de liefhebber hebben zij ook bekende Nederlandstalige nummers in hun repertoire. 

Het ideale duo voor elke gelegenheid 

Goedklinkende muziek, elegante presentatie, de ideale coverband voor elke gelegenheid. Two Delight is inzetbaar op ieder evenement; huwelijksfeesten, recepties, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en bedrijfsborrels en verenigingsfeesten. Uw wensen en behoeften staan altijd voorop, of het nu gaat om ingetogen achtergrondmuziek of knallende feestmuziek. Hun eigen moderne geluidsinstallatie zorgt voor aangenaam luisterplezier! Volume en pauze muziek worden naar wens verzorgt. Kortom; professioneel entertainment en live muziek met een “personal touch”. 

Two Delight boeken doe je bij Viking Entertainment!

Two Delight boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Two Delight boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095