Klanttevredenheid
9
Troubadour Anouk Balins

Wil je Trourbadour Anouk Balins boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trourbadour Anouk Balins voor een evenement.

Biografie Trourbadour Anouk Balins

Deze in Eindhoven geboren zangeres/moderne troubadour woont alweer flink wat jaren in Nijmegen en daar heeft ze in verschillende formaties muziek gemaakt. Uiteindelijk is ze de laatste jaren weer teruggegaan naar wat voor haar de kern van muziek is: zichzelf begeleidend met een akoestische gitaar mooie, leuke, herkenbare liedjes zingen. En zo trekt ze het hele land door om daar waar gewenst de sfeer te verhogen met haar muziek. Haar handelsmerk is haar heldere, zuivere stem waarmee ze al vele harten heeft geraakt.

 Als moderne troubadour zorgt ze met bekende en minder bekende liedjes voor een sfeervolle toevoeging bij uw feest, diner of receptie. Oude liedjes, nieuwe liedjes, in het Engels, Nederlands en Frans, pop, rock en jazzy. Met haar warme stem zal zij bij veel mensen herinneringen terugbrengen en nieuwe herinneringen creeëren.

Ze heeft reeds vele gelegenheden opgeluisterd, zoals open dagen, (tuin)feesten, diners en openingen van tentoonstellingen. Al naar gelang de lokatie en het aantal gasten wordt bepaald of er akoestisch of licht versterkt gespeeld gaat worden.

Ze kan rondlopend gezellige liedjes zingen, maar zij is ook zeer geschikt om aangename muziek op de achtergrond te verzorgen.

Het repertoire omvat vele evergreens van de jaren dertig tot nu. Als de gelegenheid er geschikt voor is, kan ze door middel van een 'muziekmenu' gasten ter plekke nummers laten bestellen die zij dan zo snel mogelijk zal vertolken.

Speciale verzoeknummers kunnen ingestudeerd worden en voor een meerprijs kan ze ook een persoonlijke tekst schrijven op een reeds bestaande melodie.

Trourbadour Anouk Balins boeken doe je bij Viking Entertainment!

Trourbadour Anouk Balins boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Troubadour Anouk Balins
Troubadour Anouk Balins
Troubadour Anouk Balins

Troubadour Anouk Balins boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Troubadour Anouk Balins
Troubadour Anouk Balins
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095