Klanttevredenheid
9
Tom Sligting

Wil je Tom Sligting boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tom Sligting voor een evenement.

Biografie Tom Sligting

Tom is een van de meest ervaren stand up comedians van Nederland. 15 Jaar geleden heeft hij zijn belangrijkste keuze gemaakt. Wordt het toch het bedrijfsleven of…. Inderdaad, hij koos voor het artiesten vak. Hij heeft daar nooit een seconde spijt van gehad. Niet dat iedereen het moet doen natuurlijk, maar belangrijk is wel dat je moet kijken wat je passie is en dan moet je er ook helemaal voor gaan. Dat doet Tom nog steeds, na duizenden comedyshows gaat hij er altijd helemaal voor. Hij treedt veel op voor jongeren, op scholen, universiteiten en het comedycircuit.

Verder verzorgt hij comedyshows voor het bedrijfsleven zoals Sligting Verlichting, waarbij vanuit de handelservaringen van zijn vader wordt ingespeeld op de actualiteit van het ondernemerschap met al zijn dromen en valkuilen. Met zijn thema Ondernemen is verrassen heeft hij een show die mede aan de hand van mooie beelden is toegespitst op de branche. Verrassen behoort immers tot de kunst van het ondernemen.

Ook produceert hij humoristische bedrijfsvideo's met maatwerkcabaret bij fusies en jubilea.

Tom Sligting boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tom Sligting boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tom Sligting

Tom Sligting boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tom Sligting
Tom Sligting
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095