Klanttevredenheid
9

Wil je The Wetnecks boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Wetnecks voor een evenement.

Biografie The Wetnecks

The Wetnecks boeken? Bekijk alvast hier de video’s van The Wetnecks. The Wetnecks, het zijn zeven broers met allemaal een andere vader die elkaar eigenlijk toevallig zijn tegengekomen. Hicky en Bill zaten allebei in de wachtkamer van de tandarts toen zijn in gesprek raakten over muziek. De passie die ze samen delen, leidde hen uit de wachtkamer. De twee broers gingen op zoek naar meer muzikanten die de band die ze zich voorstelde konden versterken. Hicky, een getalenteerde drummer en Bill, zanger en gitarist, hadden een band voor ogen waarmee ze door Nederland konden toeren. De bassist van de band werd Billy Junior, die Hicky en Bill per ongeluk met hun pick-up hadden aangereden. De drie hadden allemaal een neef die banjo speelde. Wat bleek, ze bedoelde allemaal dezelfde persoon, Billy Junior Jr. Geleidelijk kwam het besef dat ze dezelfde moeder deelden en op dat moment werd er intensief in de familie gezocht naar meer bandleden. De zanger werd de Bearded Man, niemand wist zijn naam maar hij is een volle broer van Billy Junior. De band zocht ook nog een saxofonist. Uncle Big Bill was daar de uitgewezen persoon voor en werd uit de nor gehaald en toen ontbrak er nog maar één persoon. De jongste neef, General Lee Roy, werd uit ‘The Mental Fruitcake Hospital’ gered en klaar gestoomd om sologitaar te spelen. Toen ze in Nederland aankwamen konden ze niet geloven wat ze hoorden. De hitlijsten in Littletown worden geleidt door The BeeGees en ABBA, dus de zeven broers hebben hun complete repertoire aangepast. De nieuwste hits en de hits uit Littletown komen allemaal voorbij met een flink wat Wetneck-saus er overheen.

The Wetnecks boeken – New Hilbilly Sensation
Door The Wetnecks te boeken, krijg je The New Hilbilly Sensation. The Wetnecks hebben een mix voor je klaar staan van Blue Grass, Country, Dance, Polka en Rock ‘n’ Roll en zijn klaar om Nederland te bestormen met hun muziek. Bekijk hier de foto’s van The Wetnecks.

 

The Wetnecks boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Wetnecks boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Wetnecks boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095