Klanttevredenheid
9

Wil je The Wembley's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Wembley's voor een evenement.

Biografie The Wembley's

The Wembley’s boeken doe je als je goede rockband wil. The Wembley’s komen uit het mooie Twente. Met drie vrouwen aan de frontline en één man kan er met The Wembley’s een avond lekker gerockt worden, want daar zijn ze niet vies van. The Wembley’s nemen je graag mee door de Rock geschiedenis van de vorige eeuw. De show wordt gevuld met covers van o.a. Madonna, The Cult, CCR en vele anderen. Naast de covers zitten er ook eigen nummers in het repertoire van The Wembley’s. Er zijn dus genoeg ingrediënten aanwezig voor een weergaloos optreden. De band stond al op verschillende evenementen zoals de Zwarte Cross en Nirwana’s Tuinfeest. Ook speelde ze in voorprogramma’s van bands en artiesten als Blof, De Dijk, Guus Meeuwis, Normaal en Within Temptation. Het podium wordt bestegen door Anouk (basgitaar en zang), Jeroen (drums en zang), Susan (gitaar en zang) en Tessa (gitaar en zang). Overal waar The Wembley’s komen, trekken ze volle zalen, mits de zaal klein genoeg is…

he Wembley’s boeken doe je bij Viking Entertainment. Viking Entertainment verzorgt entertainmentprogramma’s in binnen- en buitenland voor dancings, discotheken, feesttenten, festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. Naast het hoofdkantoor, dat gevestigd is in Heeswijk-Dinther, heeft Viking Entertainment ook nog vier andere kantoren in Emmen, Enschede, Nijmegen en Nederweert. Binnen de Nederlandse entertainment industrie heeft Viking Entertainment een enorm uitgebreid netwerk en een groot exclusief bestand aan bands en artiesten. Neem vrijblijvend contact op met Viking Entertainment als je The Wembley’s wil boeken of vul vrijblijvend het offerteformulier in. Bekijk hier de foto’s van The Wembley’s.

The Wembley’s boeken – Social media
Door The Wembley’s te boeken, krijg je een show vol lekker rockmuziek. Wil je op de hoogte blijven van The Wembley’s? Volg ze dan op Facebook en mis niks.

The Wembley's boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Wembley's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Wembley's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095