Klanttevredenheid
9

The Coffeecats boek je bij Viking

The Coffeecats boeken. Nooit van ze gehoord? Dat zal niet lang meer duren! Nadat the Coffeecats de “Band Contest” wonnen in Dancing Bruins in Saasveld, loopt hun agenda vol met optredens. En dat is niet zo gek. De energie, uitstraling en het enthousiasme van deze coverband is aanstekelijk. De organisatie van de Pinksterfeesten in Beckum omschreef de band als “dé band van de toekomst, een absolute topper”. Met een uitgekiend repertoire, veel enthousiasme en een prima licht- en geluidsbedrijf is het plaatje compleet. Alvast een voorproefje? Bekijk hier enkele video’s van The Coffeecats.

The Coffeecats is een zeskoppige, frisse pop/rock coverband uit het Oosten des lands. Doordat het een jonge en frisse band is straalt het enthousiasme er vanaf, en dat is wel zo prettig op een feest(je). Ze gaan er vol gas voor en het doel om het publiek een top-avond te bezorgen wordt dan ook keer op keer bereikt. Vooruitstrevend maar vooral ook veelzijdig en gepassioneerd, dat is waarmee the Coffeecats omschreven kunnen worden. Vanuit het Oosten des lands bestormen deze jonge muzikanten feesten en partijen door het hele land, van bedrijfs- tot studentenfeesten, alles kan. Bekijk hier de foto’s van The Coffeecats. Dit blijkt een goede combinatie want de energie spat van het podium terwijl de avond veel te snel voorbij vliegt. De band pakt je in en laat je genieten van ultieme hits, van een lekker potje rocken tot gezellig meezingen met de bekendere nummers, the Coffeecats is van alle markten thuis, en dat alles vol gas! Ieder optreden is alsof het hun laatste is, terwijl ze pas net zijn begonnen! Als dat niet veelbelovend is.. The Coffeecats boeken voor jouw feestje? Dat kan!

The Coffeecats boeken – jonge coverband uit het Oosten des lands
The Coffeecats boeken voor jouw event? The Coffeecats werd bij het grote publiek opgemerkt door hun optreden tijdens de “Band Contest” in Dancing Bruins, waar ze met volle overtuiging de eerste prijs in de wacht sleepten. Volgens de jury gaan we nog veel meer van deze band horen, ze passen perfect in het coverband-circuit. Wil jij ook een avondje Coffeecats beleven? The Coffeecats boek je exclusief bij Viking Entertainment.

The Coffeecats boeken – Exclusief bij Viking Entertainment
Nieuwsgierig geworden? Wil jij ook een feestje meemaken met the Coffeecats? Meer informatie over deze band of the Coffeecats boeken? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

The Coffeecats boeken?

EUR Prijs v.a. € 1595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095