Klanttevredenheid
9
The Coffeecats boeken

Wil je The Coffeecats boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Coffeecats voor een evenement.

Biografie The Coffeecats

The Coffeecats boeken. In 2015 winnen zij de bandcontest van de Oostelijke Dancing Bruins in Saasveld. Van de 15 deelnemende bands zijn zij veruit de beste. Opvallend is, volgens de jury, het unieke stemgeluid van leadzanger Ian. “Er is een geweldig nieuw talent opgestaan in Enschede” schrijft één van de juryleden.
Na het winnen van de contest gaat het geweldig met de band. Zij verdienen een contract bij Viking en de optredens stromen binnen. “Een prachtige leuke frisse band die er écht een feestje van weet te maken”, is de meest gehoorde  reactie van alle organisaties.


THE COFFEECATS BOEKEN VOOR JOUW EVENEMENT?


Maar dan krijgt zanger Ian problemen met zijn stem en moet hij noodgedwongen rust nemen. De overige 5 leden nemen dan ieder voor zich een deel van de leadzang voor hun rekening. De zogenaamde “nood” wordt dan een “deugd”. 
De optredens gaan nog steeds prima maar drukke werkzaamheden nopen de bandleden er toe om beperkt beschikbaar te zijn.

En dan komt de zomer van 2019! Ian krijgt groen licht om weer te mogen gaan zingen. De problemen met zijn stem zijn helemaal overwonnen en band kan een nieuwe start maken. Samen met zangeres Larissa vormt hij vanaf augustus 2019 weer hét front van de band.

The man is back!; dat is de beste omschrijving. Daar waar vriend en vijand het over eens waren; Ian is hét opvallende nieuwe geluid vanuit het Oosten van het land. 
“Super!”, zo reageerde een van de grotere tentfeest organisatoren toen hij hoorde dat Ian weer terug is met de band. “Eindelijk komt er weer een mooie nieuwe allround band van hier weg”.  Zulke uitspraken zijn natuurlijk fijn om te horen.


BOEKINGEN VAN THE COFFEECATS – JONGE COVERBAND UIT HET OOSTEN DES LANDS


Doordat de andere leden van The Coffeecats steeds ook leadzang hebben gedaan de afgelopen 2 jaar is er nu een unieke band waar alle leden de zangpartijen voor hun rekening kunnen nemen. Dat zorgt voor een afwisselend en uniek effect.
The Coffeecats staan garant voor een avond geweldige muziek waarmee jong en oud zich kunnen vermaken!
 

The Coffeecats boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Coffeecats boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Coffeecats boeken?

EUR Prijs v.a. € 2175,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Coffeecats boeken
The Coffeecats boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095