Klanttevredenheid
9
Summer Breeze Quartet

Wil je Francine & Romain boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Francine & Romain voor een evenement.

Biografie Francine & Romain

‘Elegant, entertaining music with style’

Muzikale belevingen in het luxe segment is hun specialiteit. Bijvoorbeeld droomhuwelijken in de vele chateaus in Nederland en buitenland, diners in sterrenrestaurants, maar ook bijvoorbeeld een gala diner dansant voor 250 personen in de Cruiseterminal Rotterdam.

Magische synergie tussen haar warme stem en zijn virtuoze gitaarspel. Dat creëert een brok in de keel bij uw huwelijk op die momenten die zo onvergetelijk zijn. Bij (zakelijke) diners zorgt dit duo de gehele avond voor DE perfecte ambiance. Hoe? Altijd elegant, puur, entertaining en met een toefje verleiding.

Internationaal, met een ongelofelijk 6-talig repertoire (Frans, Italiaans, Engels, Spaans, Portugees, Nederlands) en met maarliefst 200 nummers die Francine uit haar hoofd zingt. Het belangrijkste: hun jarenlange ervaring en intuïtie, want geen enkel feest is hetzelfde, zij passen zich het hele optreden naadloos aan aan de sfeer van het moment.

Summer Breeze Quartet
Francine & Romain zijn samen met pianist Bart Rademakers ook als Summer Breeze Quartet te boeken. Het Summer Breeze Quartet zal een zonnige glimlach op uw gezicht toveren en zorgen voor danskriebels! Geniet van hun Franse chansons, zwoele Brazilian bossa nova en samba, Italiaanse hits, Spaanse nummers en Amerikaanse pop/jazz classics. Nummers van de jaren 50 tot nu in een authentiek jazzy jasje. Van rustig op de achtergrond tot interactief.

Francine & Romain boeken doe je bij Viking Entertainment!

Francine & Romain boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Summer Breeze Quartet
Summer Breeze Quartet
Summer Breeze Quartet
Summer Breeze Quartet
Summer Breeze Quartet

Summer Breeze Quartet boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Summer Breeze Quartet
Summer Breeze Quartet
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095