Klanttevredenheid
9
Steen

Wil je Steen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Steen voor een evenement.

Biografie Steen

De Utrechtse rapper Steen, wie kent hem niet? Hij staat o.a. bekend om zijn provocerende teksten, omstreden tv verschijningen, bizarre clips en vernieuwende muziek. Daar is hij weer tig keer ernstiger! Na zijn solo album Muziek voor je moeder(2008) brengt Steen het opvolgende album De Vader (2011) onder zijn independent label “INFECTED” uit.

Teksten zijn als van ouds, deze keer met een lichte knipoog naar het vaderschap sinds Steen in 2009 vader is geworden van een wonder schone dochter. De beats verfrissend in de oren met invloeden van verschillende muziek stylen zoals hardcore, hardrock drum ‘n base en dubstep maken van de Steen sound een veelzijdig geluid. Het album De Vader geproduceerd door Shockmount is tevens weer een banger!

Het dynamische geheel is terug te zien bij zijn optredens, het publiek jong en oud gaat los, er wordt een pit gemaakt en de catchy refreintjes worden luidkeels mee gebrult.

De hype rond Steen blijkt geen hype te zijn, maar een onuitputtelijke bron van genialiteit.

Steen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Steen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Steen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Steen
Steen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095