Klanttevredenheid
9
Shelly Sterk

Wil je Shelly Sterk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Shelly Sterk voor een evenement.

Biografie Shelly Sterk

Op het moment is Shelly Sterk werkzaam als presentatrice bij de programma’s Shownieuws (SBS6) en Marktplaats (SBS6). In februari 2018 maakte zij de overstap van RTL naar SBS.

Eerder was Shelly verslaggever bij RTL Boulevard en presentator bij Galileo (RTL5). Ook deed zij mee aan Expeditie Robinson 2017 en behaalde ze de halve finale. In 2018 is Shelly uitgeroepen door FHM tot mooiste vrouw van Nederland.

Ook presenteert Shelly Sterk regelmatig events en is zij te boeken als dagvoorzitter.

Na haar studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht en de filmacademie in New York start Shelly Sterk haar eigen productiehuis, Sterk Media. Hiermee richt ze zich op het maken van bedrijfsvideo’s. Na een wereldreis te hebben gemaakt wordt zij op 22-jarige leeftijd toegelaten tot BNN University. Hier maakt zij kennis met het presenteren van televisieprogramma’s. Ze vervolgt haar loopbaan onder andere bij Powned, GeenStijl, Veronica en de KRO-NCRV.

Shelly Sterk boeken - bij Viking Entertainment
Shelly Sterk is te boeken bij Viking Entertainment. Neem voor informatie vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de prijs, beschikbaarheid etc. Onze collega's staan klaar voor je!

Shelly Sterk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Shelly Sterk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Shelly Sterk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Shelly Sterk
Shelly Sterk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095