Klanttevredenheid
9
Sesam Sensation boeken

Wil je Sesam Sensation boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sesam Sensation voor een evenement.

Biografie Sesam Sensation

De naam van de band zegt eigenlijk al genoeg. Met meer dan 2500 geboekte shows is SESAM SENSATION met afstand de meest geboekte coverband van Nederland. En dat is sowieso al een sensatie in deze tijd.

Sesam Sensation boeken voor jouw evenement

De sensatie van de band ziet iedereen al zodra de energieke én zeer charmante zangeres op het podium verschijnt. Met naast haar één van de beste zangers uit het profcircuit. Voeg daarbij 4 fenomenale muzikanten die ook allemaal een geweldige leadstem hebben, een stortvloed aan songs welke in een hoog tempo allemaal in mash-up style voorbijkomen en je snapt waarom deze de lifetime award “Meest geboekte band van Nederland” heeft verdiend”!

Alles weten over de boekingen van Sesam Sensation?

Daarnaast heeft de band ook de award voor “Beste Partyband van Nederland” op haar naam staan. Sesam brengt twee sets van 75 minuten vol van beleving en energie in elke feesttent, op elk festival, voor elk corporate event en in elke club. SESAM SENSATION: “Professionals in entertainment”!

Sesam Sensation boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sesam Sensation boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Sesam Sensation boeken?

EUR Prijs v.a. € 2995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sesam Sensation boeken
Sesam Sensation boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095