Klanttevredenheid
9
Schoolbord Volvo

Wil je Schoolbord Volvo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Schoolbord Volvo voor een evenement.

Biografie Schoolbord Volvo

Zoekt u een originele, creatieve besteding voor kinderen op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje? Kinderen vinden het geweldig om te krijten op een van de Schoolbordvolvo's!  Zelf lekker krijten op een auto? Met de Schoolbordvolvo kan het.

Als bedrijf of instelling wil je op een bijzondere manier opvallen. Kan dat tegen een lage prijs? Ja, dat kan! Dankzij de Schoolbordvolvo!Reclame maken was nog nooit zo makkelijk met de Schoolbordvolvo.

Bram Schins en Ben Schattenberg, twee beginnende ondernemers uit Maastricht en Arnhem, hebben een goedkope weg gevonden voor adverteerders met een kleine beurs. Ingrediënten: een flinke pot schoolbordverf, een doos stoepkrijt en een klassieke Volvo 145. Er zijn geen vaste tarieven voor adverteren op de Schoolbordvolvo. Prijs is onder meer afhankelijk van de weersvoorspelling!

Schoolbord Volvo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Schoolbord Volvo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Schoolbord Volvo
Schoolbord Volvo

Schoolbord Volvo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Schoolbord Volvo
Schoolbord Volvo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095