Klanttevredenheid
9
Robert de Vries

Wil je Robert de Vries boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert de Vries voor een evenement.

Biografie Robert de Vries

Robert de Vries is één van Nederlands meest geboekte cabaretiers tijdens zakelijke evenementen. Met zijn uptempo shows verzorgd hij al meer dan 10 jaar minimaal 100 shows per jaar voor de meest uiteenlopende bedrijven. Omdat hij al bij honderden bedrijven in de keuken heeft gekeken, weet hij als geen ander hoe een zakelijke boodschap verwerkt moet worden in een show. Hoe ziet zijn show eruit? Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een 30 minuten durende uptempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten. Geen kisten, kasten en flauwe doekjes, maar een eigentijdse energizer! De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten gebruikt Robert alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven. Wie gingen u voor?

Rabobank, Bruynzeel Keukens, ProRail, Bataviastad, Ciber, TMF Group, Philips, HetParool, TNT Post, McAfee, Acer, Ministerie van Defensie, Grundfos, ABN Amro, Autoriteit Financiële Markten, Range Rover, ING, Telefgraaf, Bomenwacht, Performa, Het Functioneel Parket, en nog vele andere…..

Bijzonder dagvoorzitterschap Als dagvoorzitter is Robert zeer veelzijdig. Niet alleen is hij innemend, vlot, en vlijmscherp. Als dagvoorzitter is hij ook warm, oprecht en geïnteresseerd in de deelnemers. Uniek voor zijn presentatiestijl is de hoge mate waarin hij het publiek betrekt bij de onderwerpen. Hij leidt uw evenement of congres in goede banen. Door zijn improvisatietalent lost hij elke ongewenste situatie in het programma professioneel op.

Robert de Vries boeken doe je bij Viking Entertainment!

Robert de Vries boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Robert de Vries
Robert de Vries
Robert de Vries

Robert de Vries boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Robert de Vries
Robert de Vries
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095