Klanttevredenheid
9
Ring Act Minke Ruel

Wil je Minke Ruel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Minke Ruel voor een evenement.

Biografie Minke Ruel

Een acrobate beweegt op sierlijke wijze in, aan, op en rond een staande ring. Ze danst, draait, hangt onderste boven en poseert in flexibele houdingen sierlijke voor u in haar ring.

Deze act onderscheidt zich van andere luchtacrobatiek door dat er geen ophangpunt nodig is en is hiermee uniek in Nederland. Perfect voor evenementen buiten of locaties waar geen rigging mogelijk is. De act is qua aankleding en muziek aan te passen aan uw feest of evenement en kan zowel als main act of als achtergrond act worden ingezet. Ook is het mogelijk om champagne uit te schenken of kleine presentjes uit te reiken vanaf de ring.

Na het volgen van haar eerste balletles is Minke niet meer gestopt met dansen. Haar passie voor dans leidde haar via de vooropleiding theaterdans in Enschede naar de dansacademie Artez in Arnhem. Hier volgde ze de HBO-opleiding tot docent dans en behaalde in 2008 haar diploma.

Sinds ze is afgestudeerd, werkt Minke als dansdocent op verschillende scholen en centra door heel Nederland en volgt ze regelmatig workshops in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt ze als freelance danseres in verschillende moderne, jazz en showproducties en richt ze zich sinds begin 2012 ook op luchtacrobatiek (aerial silk of tissu en aerial hoop) en kan je haar lopend op stelten tegen komen.

Minke Ruel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Minke Ruel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ring Act Minke Ruel
Ring Act Minke Ruel

Ring Act Minke Ruel boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ring Act Minke Ruel
Ring Act Minke Ruel
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095