Klanttevredenheid
9
Ricky Corony

Wil je Ricky Corony boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ricky Corony voor een evenement.

Biografie Ricky Corony

Op het podium transformeert Rick van der Kroon uit Overloon tot dé allround DJ voor jouw event: Ricky Corony! 
 
Deze DJ met jarenlange ervaring mengt gezelligheid, energie en beleving naadloos aan elkaar. Hij voelt de sfeer perfect aan en speelt op toegankelijke wijze in op de wensen en behoeften van het publiek. Met Ricky Corony is ieder evenement een feest!

Ricky Corony boeken op jouw evenement

Het repertoire van Ricky Corony?? Hij kent alle genres! Disco, Dance Classics maar ook Guilty Pleasures uit de 90’s. Meer zin om mee te zingen of los te gaan op House Klappers: Ricky Corony heeft het allemaal in huis.

De carrière van Ricky Corony kende al een lange weg; clubs, partycentra en café’s heeft hij als residentie op zijn CV mogen schrijven en hij fungeert al jaren als dé vaste huis-DJ van partyband PROOST!. Het podium heeft hij dan ook met vele gedeeld, zoals o.a. The Dirty Daddies, Paul Elstak, Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, La Fuente, Memphis Maniacs en André Hazes.

Ricky Corony boeken

Speciale wensen? Ricky Corony is ook te boeken voor een avondvullend programma, met of zonder techniek, licht, geluid & DJ booth. Voor allround-, feest- of dance evenementen is Ricky Corony dé allround DJ, exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Het is daarom ook mogelijk om Ricky Corony te boeken bij een boeking van PROOST!.

Ricky Corony boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ricky Corony boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze allround feest DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ricky Corony boeken?

EUR Prijs v.a. € 395,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ricky Corony
Ricky Corony
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095