Klanttevredenheid
9
Ralf Mackenbach

Wil je Ralf Mackenbach boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ralf Mackenbach voor een evenement.

Biografie Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach is een geboren artiest. Hij kan dansen, zingen en liedjes schrijven. Op 3 oktober 2009 kon heel Nederland zien hoe Ralf de avond voor zijn veertiende verjaardag het AVRO Junior Songfestival won met het nummer 'Click, Clack'. Dit liedje gaat over tapdansen, dat Ralf dat kan, liet hij die avond ook zien. Met groot succes. Van de kinderjury, vakjury en het publiek kreeg hij twaalf punten, waardoor hij de grote winnaar van het Junior Songfestival werd. Op 21 november mocht de jonge, tapdansende zanger Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2009. In Kiev, de hoofdstad van Oekraïne, gaf Ralf alles wat hij had. Met 121 punten haalde hij weer de eerste plaats!

Daarna ging het heel snel met de carrière van Ralf. Na het winnen van het Junior Eurovisiesongfestival wilde elk televisieprogramma hem als gast hebben. Zijn eerste single werd een hit in Nederland en in België en of dat al niet tof genoeg was, kreeg hij ook nog eens een platencontract aangeboden. Ralf mocht een eigen album opnemen! Met zijn single 'Doe de Smoove' vestigde hij een officieel Guinness World Record en ontketende een ware dansrage in Nederland.

In rap tempo volgden zijn singles 'Wicky De Viking', 'Secret Girl', 'The Only One' en 'Mijn Beste Vriend en Broer'. Allen afkomstig van Ralf's debuutalbum welke in september 2010 uit kwam. Het album is direct een groot succes. De ultieme beloning komt in maart 2011. Dan wordt Ralf verrast met meer dan 25.000 verkochte exemplaren van dit album waardoor het de gouden status heeft bereikt!

Naast zijn muziek is Ralf ook een graag geziene gast op TV. Zo heeft hij in 2011 meegedaan aan het SBS programma 'Sterren dansen op het IJs' en zat hij in de jury van het RTL programma 'My Name Is'.

In oktober 2011 mocht Ralf zijn tweede album op spectaculaire wijze presenteren in de Efteling tijdens de show van Raveleijn. De eerste singles van dit tweetalige album, 'Dance' en 'Vandaag is het feest' zijn direct een succes.

Ralf Mackenbach boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ralf Mackenbach boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ralf Mackenbach
Ralf Mackenbach
Ralf Mackenbach
Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach boeken?

EUR Prijs v.a. € 1495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ralf Mackenbach
Ralf Mackenbach
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095