Klanttevredenheid
9

Wil je Radio Totaal party on tour boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Radio Totaal party on tour voor een evenement.

Biografie Radio Totaal party on tour

Radio Totaal is de muziekzender uit Lingewaard. Naast lokaal informatief is het radiostation vooral hip en brengt een mix van 90's, 2000's en Hits op de Radio. "We zochten naar een klik met onze luisteraars" aldus een woordvoerder van Radio Totaal; "Tijdens evenementen waren we al aanwezig met onze mobiele radiostudio en tijdens kermissen in Feesttenten kwam een DJ van ons de Pauze's van de band vullen, maar we waren op zoek naar een 1:1 klik. Deze hebben we gevonden in de hypermoderne Radio Totaal Party on Tour".

Radio Totaal Party on Tour is verreweg de meest professionele Roadshow onder de Nederlandse radiostations. De Party on Tour is een knap design van licht- en decorontwerpers. De show bestaat uit het nieuwste van het nieuwste op professioneel LED gebied. Apparatuur die tot op heden alleen tijdens concerten en festivals gebruikt wordt. Omdat het radiostation beschikt over radio-dj's die ook wekelijks in discotheken en feesttenten draaien is de muziekkeuze perfect voor kermissen, dorpsfeesten en tentfeesten. De Radio Totaal Party on Tour is een lust voor het oor en het oog maar vooral een show die staat!

Op 26 oktober ging de langverwachte Radio Totaal Party on Tour in première. In een feesttent tijdens Oktoberfeesten klonk niet 1 afkeurende reactie. Het publiek genoot van 3 Top DJ's en uitbater Fred de Wildt kan terugkijken op een succesvolle 1e avond.

Radio Totaal party on tour boeken doe je bij Viking Entertainment!

Radio Totaal party on tour boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Radio Totaal Party on tour boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095