Klanttevredenheid
9
Pyromancer

Wil je Pyromancer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pyromancer voor een evenement.

Biografie Pyromancer

Pyromancer is één van de beste vuurspuwers ter wereld, dit dankzij zijn ruime ervaring van meer dan 10 jaar en optredens overal ter wereld. Voordat Pyromancer zijn show begint verzamelt hij het publiek om zich heen. Een vuurshow bestaat uit een mix van spectaculaire vlammen, zijn speelse en charmante karakter en zijn goed gevoel voor humor. 

Pyromancerlaat het publiek verbazen over de lengte en hoeveelheid vlammen uit zijn mond. Deze unieke vuurshow is een must see. De cirkelshow is inclusief muziek op een vaste locatie, ondanks dat het een mobiele act is die gebruitk maakt van een vaste routine. Ook kan hij zich tussen het publiek begeven en vermaakt hij d etoeschouwers met korte grappige acties. Het is mogelijk om Pyromancer te boeken als ontvangstanimatie.

Pyromancer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pyromancer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze vuuract. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Pyromancer

Pyromancer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pyromancer
Pyromancer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095