Klanttevredenheid
9
Pietenboyband

Wil je Pietenboyband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pietenboyband voor een evenement.

Biografie Pietenboyband

De Pietenboyband op uw Sinterklaasfeest of intocht? De Pietenboyband is al sinds jaar en dag dé Pietensensatie van het Sinterklaas seizoen en is razend populair bij vele kinderen van Nederland. Met hun prachtige stemmen weten Dico, Mico & Pico de kinderhartjes van Nederland te veroveren. Samen zingen zij de allerleukste bekende Sinterklaas-liedjes, zoals “Rommel de Bommel”, “Oh kom er eens kijken” en “Sinterklaasje kom maar binnen”, maar ook hun eigen Sinterklaas-hits als “Pakjesavond”, “Wij Zijn de Pietenboyband!” en het swingende  “De beat van zwarte piet”!

De liedjes van de Pietenboyband zijn speciaal in een modern arrangement gestoken zodat het optreden niet alleen leuk is voor de kinderen, maar ook voor de ouders een heuse belevenis wordt! Bovendien zingen deze jongens altijd live! Tijdens deze show worden de kinderen opgewarmd wanneer zijn in afwachting zijn voor de komst van Sinterklaas! En dat wordt een groot feest! Met de Pietenboyband haalt u gegarandeerd een hit in huis!

De eerste enige en echte Pietenboyband!

Pietenboyband boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pietenboyband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Pietenboyband

Pietenboyband boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pietenboyband
Pietenboyband
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095