Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Vacature: Onling Marketing Stagiair(e)

Afbeelding_Onling_Marketing_Stagiair(e)

Omschrijving bedrijf

Viking Entertainment is al ruim 45 jaar een toonaangevende speler op het gebied van artiesten-management en boekingen. Een brede specialisatie is hier een grote reden van, want naast artiesten op het gebied van muziek worden er op alle vlakken van entertainment artiesten aangeboden.

Viking Entertainment werkt nauw samen met een aantal collega bedrijven die verworven zitten onder de Viking vlag. Hierdoor is een nog groter specialisme, dankzij de expertise van andere bedrijven. De partners van Viking Entertainment zijn: SODIFFERENT (Club Dj’s, event en marketing), Live & Booking (Festivalbands en events) en BuroNL (Nederlandstalige artiesten). Door de unieke samenwerking tussen deze bedrijven, kunnen Viking Entertainment en hun partners een professioneel totaalaanbod geven en zijn ze de concurrentie altijd een stap voor!

Met een gepassioneerd team van ongeveer 25 personen wordt er dagelijks gewerkt aan programmeringen en conceptualisatie van evenementen, artiestenbegeleiding en marketing en overige boekingen. Viking Entertainment werkt met verschillende opdrachtgevers variërend van grootschalige festivals tot televisieprogramma, bruiloften etc.

Functieomschrijving & werkzaamheden
Als online marketeer bij Viking Entertainment ben je volledig op de hoogte van de huidige trends in muziek- en entertainmentlandschap en weet je hoe je social media als Facebook, Instagram, Twitter en Spotify kunt gebruiken ter promotie van de bedrijven en artiesten. Evenementen weet je zo te profileren dat bezoekers dit niet willen missen en voor data-analyse draai jij je hand niet om!

Stressbestendig werk je in een jong en dynamisch team van marketeers aan verschillende opdrachten. De afdeling is tevens verantwoordelijk voor de invulling van de creatieve promotieactiviteiten, zoals posting op social media en communicatie richting externe partijen. Op basis van data-analyse wordt het effect gemeten en de marketing van de klant/artiest of van Viking Entertainment geoptimaliseerd.

Profiel stagiair(e) 
• Je hebt een grenzeloze affiniteit met entertainment en hebt bij voorkeur aantoonbare raakvlakken met muziek/evenementen, interesses en/of werkervaring op dit gebied.
• Je bent goed bekend met en zelf actief gebruiker van social media en Spotify.
• Ervaring met Photoshop en andere Adobe producten is een pré, maar geen vereiste.
• Je kunt perfect Nederlands schrijven.
• Creatief schrijven is jouw ding!
• Je bent in staat accuraat en efficiënt zelfstandig te werken en bent stressbestendig.

Standplaats
Heeswijk-Dinther

Wat bieden wij
Een leuke en leerzame stage in een diverse omgeving met verschillende werkgebieden. Een kans om je eigen manier van werken te laten zien in verschillende projecten en hier je eigen stempel op te drukken. Veel verschillende opdrachtgevers en artiesten om je C.V. op te vullen voor als je klaar bent met je opleiding en dit allemaal in een creatief en dynamisch team!

Reageren
Enthousiast geraakt door deze vacature? Mail dan jouw sollicitatie naar: peter@vikingentertainment.nl

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095