Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Stefan (K-otic) zanger bij LEV

Stefan (K-otic) zanger bij LEV

K-otic -LEV

Wie kent de popsensatie K-otic niet? Deze Nederlandse popgroep ontstond 15 jaar geleden uit het televisieprogramma Starmaker en staat momenteel weer helemaal in de belangstelling vanwege een eenmalig reünieconcert op 10 december 2016. Hun eerste single uit 2001, ‘Damn I think I love you’, kwam binnen op nummer 1 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren. K-otic was de best bezochte Nederlandse live act! Als de band in 2003 besluit te stoppen met een afscheidsshow staat de zaal vol huilende fans om hun idolen nog eenmaal met elkaar op het podium te zien staan. K-otic heeft de afgelopen weken het nieuws gedomineerd en zijn ze te gast geweest bij bijna elk radio- en tv-programma. K-otic is hot in 2016!!

LEV boeken – Stefan leadzanger bij band LEV

Eén van de zangers van K-otic is Stefan de Roon. Wat niet iedereen weet is dat Stefan de Roon de leadzanger is van de band LEV. De afgelopen 10 jaar heeft LEV zich ontwikkeld tot een topper in het live-circuit en zetten ze met hun onuitputtelijke energielevel elk festival, feesttent, dorpsfeest, (etc) compleet op zijn kop. Alle genres komen tijdens een optreden van LEV voorbij, maar wel met een eigen LEV-sausje er overheen. Vijf waanzinnige muzikanten die van alle markten thuis zijn en compleet op elkaar ingespeeld. Entertainment, gezelligheid, goede muziek en beleving, wat wilt u nog meer? LEV is een betrouwbare en betaalbare band met nu dus weer een BN-er als zanger! Ook daarom ‘LEV is more’!.

LEV boeken - Exclusief te boeken bij Viking Entertainment

LEV is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de boekingsmogelijkheden.

www.levmusic.nl

Meer informatie LEV
LEV boeken 

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095