Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Patrick Hendrikx op Paaspop

Patrick Hendrikx @ Paaspop

Patrick_Hendrikx

Patrick Hendrikx – Feestzanger, dé feestzanger van Nederland in wording zal dit weekend optreden op Paaspop. En dan ook nog eens niet op het minst grote podium. Hij is namelijk door Coen & Sander uitgenodigd om bij hun Osterfest de tent op zijn kop te zetten. Onder de noemer Der Patrick zal hij te zien zijn in de Loco Royale tent om 00.45 uur. Zien we je daar?

Patrick Hendrikx – Woenderbaar

Naast een echte feestzanger in wording is Patrick Hendrikx zanger van de ultieme band in Duitse stijl: Woenderbaar. Deze band is beste band voor Oktoberfesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen, braderieën en noem maar op. De beste Duitse ‘Spitzen Hits’ zijn voor u uitgezocht, een feest der herkenning. In een verrassend professionele show wordt u meegenomen in de wereld van de Duitse ‘Partymusik’. Een waar ‘Schlagerfest’ met hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot de allerlaatste après ski nummers. Alle grote Duitse coryfeeën passeren de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger. Ook recentere muziek komt in onze ‘Party Zug’ voorbij met hits als: Ein Stern, 7 Sünden, Die Eisbärn, Du hast die Haare schön en noem maar op. In een avondvullend programma wordt u een fantastische show voorgeschoteld waarbij u zich rechtstreeks in een groots Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid en een spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse ‘Supershow’ van dit moment. 100% Stimmungsgarantie! Ruk de Brattwürsten, Sauerkraut en de pullen bier maar aan. Het leven is ‘Woenderbaar!’

Patrick Hendrikx boeken

Wil je Patrick Hendrikx boeken voor je eigen Oktoberfest of als feestzanger? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de boekingsmogelijkheden en interessante prijs van Patrick Hendrikx. Vul vrijblijvend volgend offerteformulier in, en een medewerker zal contact met je opnemen om je aanvraag verder te behandelen.

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095