Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Nieuwe single release Peter LoreeVandaag verschijnt ‘Schenk nog eens in’, de nieuwe single van zanger Peter Loree. Tekst en muziek zijn geschreven door Olav Hesselmans en het nummer werd geproduceerd door Harold Queens van HQ studio's. 

Met meer dan 80 singles op zijn naam is Peter Loree zeker geen onbekende meer en hoort hij bij de top van de feestartiesten in Nederland. Peter Loree, wie kent hem niet? Bekend geworden in de Rotterdamse Apres Skihut en landelijk doorgebroken met Het Feestteam. In 2012 koos Peter voor zijn eigen solocarrière. Dat resulteerde al vrij snel in de releases van ‘Ik doe wat ik wil’, ‘Kom van dat dak af’ en ‘Marianneke’. Later bedacht Peter Loree het concept ‘52WekenFeest ‘; hij bracht in dat jaar samen met 9 gerenommeerde feest-DJ’s elke week een feestsingle uit.

Diverse singles en vele optredens verder is het anno 2019 tijd voor een nieuwe weg met een nieuw team. ‘Schenk nog eens in’ is een aanstekelijk feestnummer wat, met de carnaval in zicht, wel eens de tweede doorbraak van Peter Loree kan betekenen!

Bekijk de videoclip

Links:

- iTunes: https://geo.music.apple.com/us/album/schenk-nog-eens-in/1484076053?i=1484076237&mt=1&app=music
- Zazell: https://www.zazell.nl/search?SearchForm%5Bk%5D=schenk+nog+eens+in
- Downloadmusic: https://www.downloadmusic.nl/search?SearchForm%5Bk%5D=schenk+nog+eens+in 
- Spotify: https://open.spotify.com/track/7df4P1mp0FMGb5TaNZavHd?si=8DUwkdTtSnuJT0KJOEpBKw 
- YouTube: https://youtu.be/bdtVpir2Y_k 

Boek Peter Loree!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095