Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Bigbird kondigt voorlopig einde aan

Bigbird kondigt voorlopig einde aan

Big Bird

Aan alle mooie dingen komt een eind. Of in ieder geval een voorlopig eind. Ja, je leest het goed: na 8 onbeschrijfelijk mooie jaren heeft BigBird na lang wikken en wegen besloten om de band volgend jaar even te parkeren en andere dromen en ambities na te jagen.

BigBird is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een band met 100 optredens per jaar. Wat in 2007 begon als een hobby, is voor de mannen inmiddels een tweede baan geworden, iets waar we met z'n allen meer dan trots op zijn. Maar hoe ongelooflijk gaaf het ook is om iedere week voor een uitzinnig publiek te mogen spelen, als andere ambities beginnen te kriebelen, moeten er soms verschrikkelijk moeilijke keuzes gemaakt worden.

Voor hoe lang BigBird gaat stoppen is onbekend; misschien voor even, misschien voor altijd, maar in ieder geval zullen de mannen in 2017 niet als BigBird op het podium staan. Dat is voor een hechte vriendenclub als BigBird, maar ook voor ons bij Viking Entertainment, best even slikken, maar aan de andere kant is het zomerseizoen nog maar net begonnen en vertelt de agenda ons dat de heren een waanzinnige periode tegemoet gaan. Waarschijnlijk hun drukste zomer ooit. Iets met op je hoogtepunt stoppen dus.

In oktober en november neem BigBird afscheid met een heuse afscheidstour. 'Het beste van 8 jaar BigBird' boeken in oktober of november? De agenda voor de afscheidstour is nu geopend!
Boekingen: info@vikingentertainment.nl

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095