Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

3 nieuwe artiesten exclusief bij Viking Entertainment

3 nieuwe artiesten exclusief bij Viking Entertainment!

 

Kees Haak

Kees Haak (1)

Kees Haak is de jongste zoon van Nico Haak, die we natuurlijk allemaal nog kennen van zijn grote feesthits! Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek met de paplepel ingegeven. Door de jaren heen is ook Kees Haak inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle feestartiest. Met liedjes van zichzelf en natuurlijk van vader Nico Haak, zal hij laten zien dat hij net als zijn vader van elk optreden een feest maakt. En natuurlijk onder het motto wat zijn vader ook altijd gebruikte: ‘Haak gevraagd, feest geslaagd!’

Optreden: 1 x 30 minuten

Meer informatie over Kees Haak, klik dan hier.

Kees haak boeken

 

Black Cadillac

Black Cadillac (002)

In de slipstream van succesvolle jonge bands presenteren wij Black Cadillac! Een gedreven, frisse band met louter jonge muzikanten en een enorme passie om een geweldige show neer te zetten. Een optreden waarbij de energie er vanaf druipt! Een aaneenschakeling van mash-ups en krachtige herkenbare popsongs uit verleden en huidige tijden! Een nieuwe topper!

Optreden: 1 x 120 minuten (2 x 60 minuten in overleg mogelijk)

Meer informatie over Black Cadillac, klik dan hier

Black Cadillac boeken

 

Immer Gerade Aus

 

Immer Gerade Aus!

 

Immer Gerade Aus! is dé nieuwe partyband voor een geslaagd Oktoberfest, bierfeest of gewoon een gezellig (tent)feest, waar Duitstalige muziek wordt gewenst! Altijd STIMMUNG! met Immer Gerade Aus! In een show vol herkenbare Duitse muziek, van gezellige Schlagers en Party-/Ballermann hits tot de bekende ballads en andere klassiekers, kun je niet stil blijven staan en moét je wel meezingen! Wie goed kijkt ziet bekende gezichten in deze band. Inderdaad, het is de ervaren band TILT die achter deze nieuwe Duitse Partyband verscholen gaat! Kwaliteit gegarandeerd, dus!

Optreden: 2 x 60 minuten

Meer informatie over Immer Gerade Aus, klik dan hier.

Immer Gerade Aus boeken

Naar overzicht alle berichten

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095