Klanttevredenheid
9

Mood boek je bij Viking

Vijf jonge, fanatieke gasten brengen als live band de DJ-experience naar je toe!
Met stevige drumbeats, scheurende gitaren en vette basslines zorgen de vijf entertainers voor een totale live beleving. In combinatie met het energieke front duo, bestaande uit een fantastische zangeres en een geweldige zanger, is het plaatje compleet om elk feest op zijn kop te zetten.

Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, vetste dance en rock-standards komt iedereen aan zijn muzikale trekken.
Met passie en vol energie brengt MOOD originele mixes en grandioze mashups wat zorgt voor een interactieve show vol spektakel.

De band, bestaande uit grotendeels muzikanten van verschillende conservatoria in Nederland, brengt muziek dat staat als een huis. Met de meegenomen ervaring uit voorgaande bands maken ze een verpletterende indruk die u nog lang bij zal blijven.
Ondersteund door een flitsende lichtshow en glashelder geluid, zorgt MOOD samen met Dutchstylez Eventsupport voor een show die knalt van begin tot eind.

MOOD boeken? – Video’s
MOOD is al veel geboekt door heel Nederland. Bekijk de video’s van MOOD om alvast te zien en horen wat MOOD in huis heeft. Je kunt het zo gek niet verzinnen of MOOD heeft er wel al een keer opgetreden. Door deze vlieguren heeft MOOD kennis van bijna elke locatie of feesttent waardoor ze daar goed op in kunnen spelen.

MOOD boek je exclusief bij Viking Entertainment
MOOD is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Neem vrijblijvend contact met ons op. Vraag naar de mogelijkheden, prijzen en/of boekingen om MOOD te boeken op je evenement. Natuurlijk is het ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Viking Entertainment

MOOD boeken?

EUR Prijs v.a. € 1995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095