Klanttevredenheid
9

Mindy & The Good Vibes Society boek je bij Viking

Mindy & The Good Vibes Society staan garant voor een evenement te tillen naar een hoger niveau. Wanneer je Mindy & The Good Vibes Society boekt, kom je op een feest waar de heren gehuld zijn in prachtige suits en de dames hun prachtige korsetten hebben aangetrokken. Er wordt rijkelijk gedronken, er wordt veel gedanst en op een stijlvol podium staat een 9-mans formatie.

Bekijk hier de foto’s van Mindy & The Good Vibes Society. Mindy & The Good Vibes Society maakt een hele avond geweldige livemuziek. Bij het boeken van Mindy & The Good Vibes Society worden de lead vocals verzorgt door Mindy. De backing vocals worden aangevuld door Nikky. Maurits en Benjamin bespelen de bas en gitaar, Bob is de toetsenist en de percussie, saxofoon en trompet worden gearrangeerd door Bert, Patrick en Ronald. Dit is Mindy & The Good Vibes Society.

De 9-koppige band spelen nummers uit ‘The Old Days’, maar de hits van nu mogen zeker niet ontbreken. De band heeft een stijlvolle vintage uitstraling en weet het publiek te om haar vinger te winden. Je event wordt compleet bij het boeken van zangeres Mindy en haar prachtige stem, die aangevuld wordt door een blazerssectie en een achtergrondzangeres. Om de band compleet te maken is er een toetsenist, gitarist, bassist en een rimtesectie.

Het motto van Mindy & The Good Vibes Society is dansen met een onuitputtelijke energie. Wanneer je Mindy & The Good Vibes boekt, boekt u niet alleen muziek, maar een beleving! Zij creëren een geweldig vintage feest wat het publiek nog lang zal heugen.

Mindy & The Good Vibes Society boeken – Radio 538
Boek je Mindy & The Good Vibes Society dan boek je een professionele band. Radio538 heeft deze band al verschillende keren in de show gehad. Bij de Show zonder Naam hebben zij verschillende liedjes ten gehore gebracht. Bekijk hier de video’s van Mindy & The Good Vibes Society.

Mindy & The Good Vibes Society boek je exclusief bij Viking Entertainment. Viking Entertainment is een erkend en professioneel boekingskantoor in Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Neem vrijblijvend contact met ons op om Mindy & The Good Vibes Society te boeken.

Mindy & The Good Vibes Society boeken?

EUR Prijs v.a. € 4400,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095