Klanttevredenheid
9
Met Mate

Wil je Met Mate boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Met Mate voor een evenement.

Biografie Met Mate

Met Mate is een allround duo dat bestaat uit Harold & Henrie Vermeulen, twee broers uit het Brabantse Deurne. Vanaf 1985 spelen ze al samen; eerst in de succesvolle 5-mansband Citylight en vanaf 1997 vormen ze samen Met Mate. Met hun `voor elk wat wils`-repertoire zorgen ze voor veel sfeer en gezelligheid. Dit kan zijn op een dans- of feestavond maar ook op campings, vakantieparken of bij andere gelegenheden waar muziek nodig is. Of het nu een foxtrot, jive, tango of gewoon een lekkere top 100-hit moet zijn; de mannen zijn van bijna alle markten thuis. Een goed geluid, mooi licht en twee enthousiaste muzikanten maken het plaatje compleet!   

Harold (Toetsen, gitaar & zang) en Henrie (Drums & zang) zorgen ervoor dat uw feest of dansavond / middag muzikaal omlijst wordt met gezellige muziek, zodat u daar met een glimlach op terug kunt kijken. Met Mate is zelfstandig wat inhoudt dat we werken op uitkoopbasis.
 

Met Mate boeken doe je bij Viking Entertainment!

Met Mate boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Met Mate
Met Mate

Met Mate boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Met Mate
Met Mate
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095