Klanttevredenheid
9
Maywood

Wil je Maywood boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Maywood voor een evenement.

Biografie Maywood

Na een afwezigheid van maar liefst 18 jaar stonden Alice en Caren op 11 en 12 oktober jl. in de Amsterdamse Ziggo Dome weer voor de eerste keer samen op de bühne tijdens de ‘LEKKER in de Ziggo Dome’ Concerten van Gerard Joling. Voor een uitzinnig publiek brachten zij samen met Gerard hun megahit ‘Mother How Are You Today’ , en vervolgens een Hit Medley waarbij het ruim 17.000 koppige publiek per avond volledig ‘los’ ging.  Waar hun talloze fans al jarenlang van droomden, werd in oktober dan eindelijk werkelijkheid!

Alhoewel ze jarenlang niet meer samen op het podium stonden zijn Alice en Caren altijd in the spotlights blijven staan. Alle ontwikkelingen rondom de zingende zusjes werden ook in deze periode breed uitgemeten in de media. De hereniging van MAYWOOD sloeg dan ook in als een bom bij de vaderlandse pers en hun fans. De persconferentie in het Amstel Hotel , ter gelegenheid van hun comeback tijdens de ‘LEKKER in de Ziggo Dome’ Concerten werd er dan ook één van internationale allure waarbij de nationale – en internationale pers zich verdrong om een glimp op te vangen van de zusjes.

Niet zo verwonderlijk. MAYWOOD heeft een immense staat van dienst weten op te bouwen in de muziekindustrie. Ineens waren ze er eind jaren zeventig. Twee mysterieuze zusjes die met ‘Mother How Are You Today’ het startschot gaven voor een carrière die zijn weerga niet kent. Wereldhits als ‘Rio’, ‘Late at Night’ en ‘Give Me Back My Love’ volgden elkaar in hoo g tempo op. De zusjes zongen de nummers niet alleen naar de hoogste regionen van de internationale hitlijsten, maar daarnaast werden alle hits ook nog eens geschreven door Alice Maywood! Maywood scoorde hits in maar liefst 52 landen, waaronder Spanje, Zweden, Korea, Japan, Polen, Finland, Indonesië en Bulgarije.

Wat niemand meer voor mogelijk had gehouden, is toch gebeurd. MAYWOOD IS TERUG.

Alice en Caren zijn er klaar voor om wederom de nationale- en internationale podia opnieuw te betreden. Een knallende bühne show waarin alle MAYWOOD hits elkaar in hoog tempo zullen opvolgen. Van ‘Rio’ tot ‘Mother How Are You Today’ en van ‘Late At Night’ tot ‘Give Me Back My Love’. Een knallende ‘back to the 80s’ show met een licht nostalgisch tintje.

Met hun scala aan (wereld) hits vormt MAYWOOD het absolute muzikale middelpunt op ieder feest en evenement.

Maywood boeken doe je bij Viking Entertainment!

Maywood boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Maywood
Maywood
Maywood

Maywood boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Maywood
Maywood
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095