Klanttevredenheid
9
Marc Wiese

Wil je Marc Wiese boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc Wiese voor een evenement.

Biografie Marc Wiese

Wil je Marc Wiese boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc Wiese voor een evenement.

Biografie Marc Wiese


Wen sie sorgen für ein zelt vol fröhliche leute an lange tiche mit grosse gläser weisswein und pullen bier… dan Geht’s richtig Los! 
Tiroler deejay Marc Wiese draait alleen de allerbeste schlagers, volkstümliche muziek en après-skihits uit de Alpenlanden. Altijd op zoek naar een nieuw volumerecord met de yell ‘Zicke-zacke, Zicke-zacke Hoi, Hoi, Hoi!’ en hij weet de hal, zaal of tent steeds precies in de juiste stemming te krijgen. Uiteraard gepresenteerd in original Spieth & Wensky outfit. Marc draait verzoekplaten zolang ze maar passen bij het feest en hij heeft feilloos gevoel voor muziekkeus met een niet te overheersend volume. Als Moderator interviewt en presenteert hij de highlights van uw Oktoberfest, Frühlingsfest, Plein- of Dorpsfeest! 

Marc Wiese boeken doe je bij Viking Entertainment!


Marc Wiese boeken doe je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Marc Wiese boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marc Wiese boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Marc Wiese boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marc Wiese
Marc Wiese
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095