Klanttevredenheid
9
Manuel Broekman & Géza Weisz

Wil je Manuel Broekman & Géza Weisz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Manuel Broekman & Géza Weisz voor een evenement.

Biografie Manuel Broekman & Géza Weisz

Geen feestje compleet zonder MANUEL & GÉZA! De actors turned dj’s hebben het geflikt om zichzelf net zo gewild te maken in de clubs als op het witte doek.

De eclectische act is ontstaan als hobby op de standaard uitverkochte Klassenfeestjes in de Paradiso & Air. Inmiddels hebben ze zich ontwikkeld tot een graag geziene act, die wekelijkse meerdere malen te zien is in clubs in binnen -én buitenland!

Daarnaast staan ze hun mannetje voor grote menigtes op festivals als Dance4life, Dutch Valley, Milkshake, Stereo Sunday, We Are The Future, Hockeyloverz . Én vliegen ze voor Totally Summer nu heel Europa door, samen met collega acts als The Partysquad, FeestDJRuud, Girls Love DJ’s en Yellow Claw.

De mannen zijn meer dan een gewone DJ-­‐act en weten er keer op keer een echte show van te maken. Hun ervaring uit het theater is duidelijk terug te zien in de manier waarop ze voortdurend de interactie met het publiek aangaan. De show zit vol met energie en zoekt de perfecte balans tussen de jarenlange DJ-‐ervaring van Géza en Speelse vrijheid van Manuel die zingt, danst en het publiek opzweept. Hun grootste wapen blijft echter dat de jongens al jaren lang beste vrienden zijn, het enthousiasme en plezier waarmee ze dit werk doen spat er vanaf en werkt zeer aanstekelijk.

Naast de optredens zijn MANUEL & GÉZA voornamelijk in de studio terug te vinden. Het najaar van 2016 zal in het teken staan van eerste eigen releases. De verwachtingen zijn hoog! Stay tuned en hou hun socials in de gaten voor sneak peeks.

Manuel Broekman & Géza Weisz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Manuel Broekman & Géza Weisz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Manuel Broekman & Géza Weisz
Manuel Broekman & Géza Weisz

Manuel Broekman & Géza Weisz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Manuel Broekman & Géza Weisz
Manuel Broekman & Géza Weisz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095