Klanttevredenheid
9
Mainstreet

Wil je Mainstreet boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mainstreet voor een evenement.

Biografie Mainstreet

Een Nederlandse boyband. En wat voor één! Nils, Owen, Rein en Daan worden bekend door hun deelname aan het Nationaal Junior Songfestival. Met hun debuutalbum Breaking The Rules schrijven ze geschiedenis: ze komen als eerste boyband op 1 binnen in de Album Top 100.

MainStreet speelde al voor vele uitverkochte zalen vol gillende meisjes, met als hoogtepunt The MainShow in Apeldoorn in december 2013.

Begin 2014 draait hun eerste documentaire film ‘Living our Dream’ in uitverkochte bioscoopzalen en de DVD belandt even later tevens op de eerste plek in de charts.

In november 2014 verschijnt het tweede album Runaway en komt top Top 3 binnen in de Album Top 100.

MainStreet begint 2015 met een uitverkocht Tivoli/Vredenburg en een nieuwe EP getiteld ‘#PLAY’. ‘Ticket to the Moon’, de eerste single van de EP gaat op 15 april in premiere bij Giel Beelen op 3FM. De single, EP en videoclip staan allen meteen hoog in de iTunes top 10.

MainStreet is in 2015 ook Ambassadeur van de vrijheid. Samen met Caro Emerald, Dotan en Jett Rebel reizen ze per helikopter naar verschillende bevrijdingsfestivals om daar met hun vaste live band op te treden.

Mainstreet boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mainstreet boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mainstreet
Mainstreet
Mainstreet

Mainstreet boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mainstreet
Mainstreet
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095