Klanttevredenheid
9
Wil je Liz’ Richards , First Lady Of Travestie boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Liz’ Richards , First Lady Of Travestie voor een evenement.

Biografie Liz’ Richards , First Lady Of Travestie

Waarom Liz’ Richards boeken voor een programma in een feesttent?
Het antwoord is simpel. Liz zet met haar show de tent op z’n kop. Met een vette knipoog, heel veel vakmanschap, fantastisch gekleed en een meer dan geweldige uitstraling is de verschijning van Liz al een attractie op zich.

Als het gezicht van Pink Friday op de kermis in Uden is Liz’ al jaren een zeer gewaardeerde artieste. Nonchalant, beetje brutaal, zeer stijlvol, charmant en vol met humor zijn maar een paar woorden die slaan op het profiel van Liz’.

We hebben een Fout Feest en wat nu?
Het antwoord is weer simpen: Liz’ Richards boeken. Liz doet een programma wat precies past, zonder platte humor. Met respect live on stage, ondersteund door een geweldig geluidsverhuurbedrijf.

Meet & Greet met Liz’ mogelijk?
En ook dit antwoord is wederom zeer simpel. Liz’ neemt uitgebreid de tijd voor iedere foto, iedere knuffel en alle aandacht. Wilt u een absoluut imponerende verschijning voor uw kermis, carnavalsavond, bedrijfsfeest.  Boek Liz’ voor een spetterend optreden!

Liz’ Richards , First Lady Of Travestie boeken doe je bij Viking Entertainment!

Liz’ Richards , First Lady Of Travestie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Liz' Richards - First lady of Travestie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095