Klanttevredenheid
9
Kroepin

Wil je Kroepin boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kroepin voor een evenement.

Biografie Kroepin

Kroepin boeken voor een optreden? Deze coverband zorgt ervoor dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Het repertoire van de vijf rockers en beeldschone zangeres heeft een hoog meezing en meefeest gehalte. Door de band Kroepin te boeken heb je voor je evenement één garantie: FEEST! Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over coverband Kroepin.

Kroepin boeken voor een optreden? Boek deze coverband voor jouw feest!


Kroepin timmert al vanaf 2005 al hard aan de weg om elk feest onvergetelijk te maken. Waar ze vroeger aan de Kroepinsweg begonnen als kindsterretjes, zijn ze uitgegroeid tot rasmuzikanten van één van de vetste bands uit het oosten des lands. Met meeslepende medleys en verrassende mashups laat deze energieke coverband een indruk achter die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan.

Kroepin voor elke feesttent, bedrijfsevenement, bruiloft of dorpsfeest!


Kroepin heeft het allemaal. Elk feest wordt tot een nóg hoger level getild dankzij specials fx als confetti & CO2! Met honderden optredens in de benen, zit het feest maken hen in de genen. Zorg dat je erbij bent dit jaar, want er staan een paar onwijs strakke shows en intieme optredens voor je klaar!

Kroepin boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kroepin boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kroepin boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kroepin
Kroepin
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095