Klanttevredenheid
9
Kleuterpop

Wil je Kleuterpop boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kleuterpop voor een evenement.

Biografie Kleuterpop

Kleuterpop is een liveshow voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor de kleintjes. Monique Smit brengt in combinatie met 2 danseressen en een DJ een geweldige show van 45 minuten. Door Kleuterpop te boeken heb je één groot feest in huis, boordevol vrolijkheid en interactie. Na afloop is er een gelegenheid om met Monique Smit, de danseressen en de DJ op de foto te gaan en het boekje met CD te kopen en te laten signeren.

Monique Smit wierf bekendheid als zangeres en was jarenlang het vaste gezicht in diverse kinderprogramma’s. Ook haar broer Jan Smit is geen onbekende in het vak. In 2014 lanceerde zij samen met Jan het kinderproject ‘2 Kleine Kleutertjes’ waarvan Deel 1 en 2 respectievelijk werden bekroond met een dubbel platina en platina award. In 2020 lanceerde de Volendamse haar eerste boek inclusief CD van het nieuwe concept: Kleuterpop. Op het album staan 10 nieuwe liedjes en een bonus track, o.a. geschreven en  geproduceerd door Waylon van der Heijden en Jurjen Gofers, die ook eerder hits schreven voor Snollebollekes.

Duur show : 45 minuten
Doelgroep: Kinderen van álle leeftijden en ouders
Inclusief: Monique Smit, 2 danseressen, 1 DJ, 
volop giveaways én interactie!

Kleuterpop boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kleuterpop boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze kinderact. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kleuterpop boeken?

EUR Prijs v.a. € 2795,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kleuterpop
Kleuterpop
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095