Klanttevredenheid
9

Wil je Kinder Country Farm boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kinder Country Farm voor een evenement.

Biografie Kinder Country Farm

In de Kinder Country Farm kunnen de kinderen meedoen aan diverse Country spelletjes : spijker slaan, hoefijzer gooien, lasso werpen, geiten melken etc. Twee lieve stoere western pony's staan te wachten op kleine cowboys en cowgirls die stukje willen pony rijden. Tussentijds kunnen de kinderen even uitrusten op de strobalen. Het geheel is afgezet met hekjes.

Tussen de hekjes zorgen echte kippen voor een leuk sfeertje en misschien vindt er nog iemand een eitje in het stro? Op de Country Farm klinkt gezellige westernmuziek. De kinderen krijgen een knipkaart. Als ze alle activiteiten hebben uitgevoerd, mogen ze bij de grote Cowboy een zakje Goudkorrels halen (vers gebakken popcorn). Na afloop mogen alle cowboys en cowgirls instappen in een Westernwagen, getrokken door twee paarden, en een rondje meerijden.

Kinder Country Farm boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kinder Country Farm boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kinder Country Farm boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095