Klanttevredenheid
9

Wil je Katja Schuurman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Katja Schuurman voor een evenement.

Biografie Katja Schuurman

De grote doorbraak van Katja kwam met haar rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' als Jessica Harmsen. Daarvoor had zij echter al in verschillende televisieseries gespeeld, zoals 'Uit de School Geklapt' en 'Coverstory'.

In 1997 had ze haar eigen programma bij MTV, dat dagelijks in 22 landen op prime time werd uitgezonden. Sinds 2001 presenteert ze bij jBNN o.a 'BNN at work', 'Katja vs. Bridget', 'Get Smarter in a Week'.

Ook heeft ze in diverse speelfilms gespeld. Zo speelde ze de rol van Rietje in de film 'No Trains, No Planes', was ze Thera in 'Oesters van Nam Kee', had ze een hoofdrol in 'Interview' van Theo van Gogh en speelde ze de hoofdrol in 'Costa'. Van deze film nam ze ook de titelsong voor haar rekening. Verder speelde ze in de tv series van 'Costa', 'All Stars' en 'Medea'. Ook heeft ze verscheidene animatiefilms ingesproken. Zo is ze de 'hoofdkip' in Chicken Rin', Kida in 'Atlantis', Jennifer in de film 'Ice Age' en een van de katten in 'Minoes' van Annie M.G. Schmidt.

Dat Katja kan zingen bewijst ze in 1994 met de single 'Ademnood' die ze samen met haar GTST collega's Babette van Veen en Guusje Nederhorst wekenlang op nummer 1 zet van de Nederlandse hitlijsten.

Verder zet ze zich regelmatig in voor goede doelen. Zo initieerde en presenteerde ze voor Amnesty International het benefietconcert '!Line Up fot Amnesty'. Ze was o.a. ambassadrice van het project Move Your World, ging ze naar Moskou om geld in te zamelen voor de straatkinderen aldaar en reisde ze voor de Leprastichting naar Ethiopië

Katja Schuurman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Katja Schuurman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Katja Schuurman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095