Klanttevredenheid
9

Wil je Kaj van der Ree boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kaj van der Ree voor een evenement.

Biografie Kaj van der Ree

Kaj van der Ree (1992) maakte zijn debuut op YouTube in 2013 toen hij zijn eigen kanaal startte. Op dit kanaal kan hij zijn passie en creatieve ei kwijt als video maker. In 2014 begon hij samen met twee vrienden het bekende kanaal ZU5E YouTube kanaal. Al snel werd Kaj ontdekt door RTL MCN en presenteerde Kaj sindsdien video’s op de online kanalen Concentrate en Concentrate Bold. Zo reisde Van der Ree In 2017 af naar Indonesië om een documentaire te maken voor Kidsright en liep hij later in het jaar een dag mee met een dakloze jongere om zijn situatie in kaart te brengen. Tevens maakte hij met RTL diverse online formats als ‘Nachtbrakers’, ‘Zie ze liegen’ en ‘Matennaaiers’.

Ook in radio land werd Kaj al snel opgemerkt. Er ontstond een samenwerking tussen BNNVARA en van der Ree. Kaj kreeg zijn eigen 3FM nachtshow in de nacht van vrijdag-op zaterdagnacht en zaterdag-op-zondagnacht.
In 2017 presenteerde Kaj voor diezelfde omroep ‘3op Reis Midweek.’

Dat Kaj niet op zijn mondje is gevallen, is In datzelfde jaar gebleken toen hij deelnam aan ‘The Roast of Giel Beelen’, uitgezonden op Comedy Central.

Op zijn sociale platformen werkte Kaj samen met merken en organisaties als ABN Amro ‘Tikkie’, Ministerie van Defensie, Nestlé en Thuisbezorgd.

Kaj van der Ree boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kaj van der Ree boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kaj van der Ree boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095